Tjänstjakt

Anordna ett företagsevent

Som företagare så kan det vara trevligt att någon gång per år ordna ett företagsevent där man bjuder in både äldre och nya tänkbara kunder. Det blir ett sätt att kunna umgås och presentera det utbud som man som företag har. Det är också fördel att få ett ansikte på det som är kunder och att även de får ansikten på säljare, projektledare och andra som de kanske dagligen har telefonkontakt med.

Har företaget någon ny produkt eller tjänst som ska lanseras så kan detta företagsevent vara ett perfekt tillfälle för detta. Då blir det lite mer exklusivt för de som blivit bjudna till detta event att få en förstahandstitt på produkten eller tjänsten. Detta kan vara mycket uppskatta. Något annat som kan vara uppskattat är att anlita trollkarl Hans Lindström som kan finnas med och mingla bland gästerna under kvällen. Det kan vara trevligt att blanda lite trevligheter med lite mer affärsrelaterade inslag.

Innan alla gäster lämnat eventet så kan ni sett till att de fått med sig någon form av goodie bag med allehanda produkter som har med företaget att göra. Men även några godsaker som kanske är speciellt framtagna för tillfället. det kan vara ett väldigt bra sätt att marknadsföra företaget och dess produkter och tjänster med ett event av något slag. Det är inte alla gånger man behöver slpå på stora trumman utan kan bjuda in på ett mindre event för speciellt utvalda kunder.