Tjänstjakt

Få det rent och snyggt på företaget med golvvård

Att ha rena och fina företagslokaler är bra av flera anledningar. Golven är särskilt viktiga att hålla rena och fina. Till den biten behöver du professionell städservice både till städning och underhåll.

Anpassad golvvård

För att golv ska hålla sig fina under lång tid är det viktigt med rätt typ av skötsel och underhåll. Därför är det stående tipset att anlita en specialiserad städfirma för den biten. Du kan boka golvvård i Stockholm här om du har behov för professionell städning av företagets lokaler.

Även fönster är viktiga att hålla rena och då är det bra att anlita fönsterstädning någon gång per år. Däremellan kan du på egen hand (eller din vanliga städservice) putsa fönster för att få bort vardagliga fläckar och smuts.

Fräscha företagslokaler

Rena golv, skinande fönster och fräscha lokaler ger en bättre trivsel bland personalen. Dessutom är det en fördel när du bjuder in kunder och andra utomstående då snygga företagslokaler ger ett gott första intryck. Det visar helt enkelt att företaget är seriöst.

Det bästa är att följa rutiner när det gäller städning av företagslokaler. Anlita en städfirma som kommer en gång i veckan och sätt upp interna städregler på kontoret. Om alla strävar efter att hålla rent håller veckostädningen längre!