Tjänstjakt

Smarta lösningar

Idag finns det en rad olika smarta lösningar som kan underlätta för en rad olika företag, men som långt ifrån alla företagare och företagsledningar känner till. Vi tänkte denna gång ge er två bra tips som mycket väl kan komma till stor användning. Låt oss ta oss en titt!

Bra lösningar

Naturligt solljus istället för elektriska lampor

Att vi människor mår bra av och blir piggare av naturligt solljus är det flesta medvetna om. Vad de flesta dock inte är medvetna om är att vi människor numera besitter förmågan att leda solljus till utrymmen som det förr var helt omöjligt. Parans är ett svenskt företag som erbjuder sina kunder ett system som för in naturligt solljus genom fiberoptiska kablar till i princip vilket utrymme som helst. Att ta tillvara på det naturliga solljuset är både mer miljövänligt och betydligt bättre för dina anställda, då denna typ av ljus för med sig positiva effekter som vanligt elektroniskt ljus saknar.

Allt på samma ställe – ett detta fall ett moln

Olika typer av molntjänster börjar bli allt vanligare men det finns fortfarande de som inte riktigt hängt med i utvecklingen. Det finns dock ett oerhört stort värde i att lagra en stor del av företagets filer och dokument så att alla anställda kan komma åt dessa vart man än befinner sig i världen, så länge man har tillgång till internet. Det är även en bra och trygg backup-lösning. Storgate har sysslat med denna typ av verksamhet sedan 2003 och om du känner att just ditt företag skulle kunna må bra av en tjänst som denna, rekommenderar vi att ni här av er till dom så snart som möjligt.