Tjänstjakt

Tips för företagare

När man är företagare är det mycket att tänka på, vilket alla entreprenörer är väl medvetna om. Därför tänkte vi här komma med några tips och råd som kanske vara till lite hjälp i företagarvardagen.

Koll på ekonomi och dylikt

Något som är oerhört viktigt när man driver företag och som också kan kännas som lite jobbigt är den ekonomiska biten. Ett bra tips är därför att försöka ha så bra ordning som möjligt på just denna del genom att använda sig av till exempel bokföringsprogram och dylikt om man vill förenkla det hela.

Vårda kundrelationerna

En annan sak som också är viktigt när man är företagare är att man vårdar relationen till sina kunder, framför allt de kunder som man haft under en längre tid. Att då och då bjuda sina kunder på lunch eller liknande är ett bra sätt att underhålla relationen och också diskutera framtiden och dylikt.

Utnyttja nätets potential

Internet är något som man definitivt bör nyttja som företagare, framför allt för att marknadsföra sig själv och berätta att man finns, vilket man kan göra med hjälp av till exempel en hemsida, men även med sociala medier, en blogg eller liknande.