Tjänstjakt

Var rädd om din hörsel

På en del arbetsplatser så kan det vara väldigt hög ljudnivå och det gäller att se till så att man inte för problem med sin hörsel på grund av detta. Var rädd om din hörsel och se till att skaffa dig de skyddsmedel som kan hjälpa till att dämpa det buller som finns omkring dig på din arbetsplats.

Det finns fördelar att lära sig om just buller på arbetsplatser och hur du bäst skyddar dig mot detta. Klicka dig vidare här för att läsa mer om buller och vad du bör tänka på i bullriga miljöer. Det finns idag bra hjälpmedel som kan skydda din hörsel på ett bra sätt. Men det kan vara så att skadan redan är skedd och du behöver hjälp med eventuell hörapparat för att du ska höra som vanligt igen.

Hörseln är ett av våra viktiga sinnen och det gäller att vi är rädda om detta sinne. Genom att tänka sig för innan man går in i lokaler där man vet att ljudnivån kan vara hög kan hjälpa dig att välja rätt skydd för dina öron. Idag så kan du formgjutna hörselskydd som sitter perfekt för dina öron. Det är en stor fördel om de är bekväma skydd som man använder. I annat fall så kan man slarva och inte ta på sig något som känns obekvämt.