Tjänstjakt

Verktyg för dig med industriföretag

Inom verksamheter såsom bygg, industri, VVS och entreprenad är det viktigt att ha riktigt bra verktyg som håller hög kvalitet. Fyll på förråden innan verktygen blivit för slitna och de anställda till och med riskerar skada sig på dem.

Gör en lista på vad som ska införskaffas

En slutförd och genomtänkt lista på alla verktyg ni behöver skaffa kommer underlätta dina inköp. När du gått igenom listan och utvärderat varje sak kommer den bara innehålla det absolut nödvändigaste. Tack vare att du rensat bort allt onödigt sparar du pengar som du kan använda på andra sätt.

Satsa på kvalitet

I en perfekt värld kan du köpa kvalitetsprylar till väldigt bra pris. Tyvärr är det inte så väl och du får vad du betalar för. Ett tips är att inte tumma på kvaliteten. Dels är det svårare att jobba med dåliga verktyg som inte håller måttet, dels går de sönder och kostar mer i långa loppet.

Dra av momsen

Som med andra varor och tjänster har du rätt att få tillbaka den moms du betalat för verktygen. En huvudregel för detta är att du köper varan för att använda den i ditt företag. Tänk då på att alltid spara kvittot eller fakturan för din bokföring.